english suomenkielinen Chinese

Uusi palvelu auttaa eurooppalaisia yrityksiä Kiinan työlain-säädännön koukeroissa

17.06.2015

Hermia Yrityskehitys Oy on lanseerannut uuden China Employment Service Contract –palvelun (CESCo), jonka avulla eurooppalaiset yritykset voivat minimoida työnantajariskin Kiinan työlainsäädännön koukeroissa ja parantaa työntekijänsä asemaa perehtymättä asiaan itse syvällisemmin. Työntekijä voi olla joko kiinalainen tai eurooppalainen.

Työlainsäädäntö ja sen muutokset Kiinassa voivat olla asiaan perehtymättömälle monimutkaisia ja teettää paljonkin selvitys- sekä muutostenseurantatyötä. Hermia Yrityskehitys on tuotteistanut yhdessä Wuxissa toimivan tytäryhtiönsä WITTC:n kanssa CESCo-palvelun, jolla ratkaistaan työelämäriskeihin ja työntekijän asemaan liittyviä ongelmia ja tarpeita. Palvelu on loistava apu kaikille yrityksille, joilla ei ole valmiuksia perehtyä riittävällä tasolla edellä mainittuihin asioihin. Palvelu sopii sekä pitkäaikaisjärjestelyihin että lyhyempiin keikkatöihin.

Palvelussa Hermia Yrityskehitys allekirjoittaa yrityksen kanssa palvelusopimuksen ja työntekijä solmii työsopimuksen Wuxissa toimivan tytäryhtiömme WITTC:n kanssa. Yritys maksaa palvelun aloituksen jälkeen kuukausittaisen palvelumaksun, joka kattaa kaikki työnantajakulut sekä työsuhteen hoitamiseen liittyvät työt. Palvelussa ei puututa työntekijän ohjaamiseen tai työhön itseensä ja kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat ovat luottamuksellisia.

CESCo-palvelu minimoi yritysten työnantajariskin ja Kiinan työlainsäädäntöön ja sen muutoksiin liittyviä riskejä sekä parantaa työntekijän asemaa. Palvelu maksimoi työntekijän turvan kiinalaisen työlainsäädännön mukaisen perustason lisäksi tarvittavilla lisävakuutuksilla mm. sairaustapausten ja vahinkojen varalta.

Toteutus etenee kolmessa vaiheessa. Ensin kartoitetaan asiakastarve, työtehtävä, palkansuuruus sekä maksuvaluutta. Tämän jälkeen solmitaan CESCo-palvelusopimus ja järjestetään työsopimus ja työluvat. Kolmas vaihe on yrityksen puolelta ainoastaan palvelumaksun kuukausittainen maksaminen, jolloin palvelu hoitaa palkanmaksun ja palkanlisien tilittämisen yrityksen työntekijälle. Palvelu tarjoaa lisäksi 24/7 helpdeskin.

Palvelun esitteen löydät TÄÄLTÄ

 

Lisätietoja:
Hermia Yrityskehitys Oy, Timo Hahtala                                         WITTC, johtaja Hang Si,
e-mail: timo.hahtala@hermiayrityskehitys.fi                                e-mail: hang_si@yahoo.com
puh. +358 40 9030 616                                                                 puh. +86 1891 2357 015