english suomenkielinen Chinese

Hermia Yrityskehitys osallistuu European Business & Innovation Centre Networkin (EBN) konferenssiin Portugalissa 28.-30.9.2016

29.09.2016

Hermia Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Pekka Jussila osallistuu sekä EBN:n hallituksen kokoukseen että sen yhteydessä järjestettävään EBN-konferenssiin, jonka tämän vuoden teemana on ”Design for Innovation”.

Konferenssissa yritys ehtii tehdä myös jalkatyötä asiakkailleen hakemalla heille tapahtuman aikana järjestettävistä tilaisuuksista asiakkaita ja potentiaalisia yhteistyötahoja. Lisäksi Jussila tapaa vierailun aikana yrityksen omia yhteistyötahoja Kiinan Dongguanista ja Jiangsusta, joiden kanssa ollaan käynnistämässä uusia hankkeita eurooppalaisten ja kiinalaisten yritysten yhteistyön syventämiseksi mm. teknologiansiirron saralla.

Hermia Yrityskehitys Oy on European Business & Innovation Centre Networkin jäsen ja EU|BIC sertifioitu toimija. Hermia Yrityskehitys hyödyntää verkoston toimijoita ja sen tapahtumia aktiivisesti palvellessaan omia asiakkaitaan kansainvälistymisessä sekä kumppaneiden hakemisessa.