english suomenkielinen Chinese

Hermia-Wuxi Business Sprint match-making seminaari Wuxissa marraskuussa 16.-17.11.2013

12.06.2013

Hermia Yrityskehitys Oy järjestää Hermia-Wuxi Business Sprintin yhteistyökumppaneidensa kanssa Kiinaan, Wuxiin!

Hermia Yrityskehitys Oy järjestää yhdessä kiinalaisten yhteistyökumppaneidensa sekä yhteisyrityksensä kanssa Hermia-Wuxi Business Sprint match-making matkaa Wuxiin, Kiinaan.

Seminaariin osallistuu yrityksiä useilta eri toimialoilta mm. laaseri, cleantech, IoT, ohjelmisto, kone, kemikaali, bioteknologia, biolääketiede, uusiutuva energia jne. Tapahtuma järjestetään 16.-17.11.2013 Wuxin kaupungissa, joka on osa Jiangsun provinssia. Seminaarin tavoitteena on löytää yrityksille yhteistyökumppaneita ja potentiaalisia asiakkaita.

Hermia Yrityskehityksen kautta rekisteröitynä tarjoamme yritykselle target & market matchingin, materiaalikäännökset, suositukset, tapaamisjärjestelyt/tulkin seminaaritapaamisissa sekä asiantuntevan avun keskusteluihin ja jatkotoimenpiteisiin. Hintaan sisältyy myös ylläpito ja majoitukset. Hermia Yrityskehityksen palvelupaketin hinta 1900 € + alv. Hinta ei sisällä matkoja, mutta HYK auttaa tarvittaessa myös matkajärjestelyissä. TÄSTÄ seminaariesitteestä pääset lukemaan lisää tietoa tapahtumasta. Lisäksi pääset lukemaan, mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet aiemmilta vuosilta.

HYK on perustanut Wuxiin yhteisyrityksen, jonne on avattu myös täysin uusi liikekeskuksemme, joka tarjoaa tiloja sekä liiketoimintapalveluja EU-yrityksille.

TÄÄLTÄ löydät listan tapahtumaan tähän mennessä osallistuneista kiinalaisista yrityksistä. (päivitetty 1.8.)

Lisätietoja:

Suomeksi: Petri Purmonen, petri.purmonen@hbd.fi, +358 41 434 7620

In English: Wendy Keski-Keturi, wendy.keski-keturi@hermiayrityskehitys.fi, +358 44 359 2380