english suomenkielinen Chinese

HYK:n asiakas Delta Cygni Labs Euroopan avaruusjärjestön yrityskiihdyttämöohjelmaan

21.03.2018

Asiakkaamme Delta Cygni Labs (DCL) on julkaissut tiedotteen, josse se kertoo pääsystään ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä mukaan Euroopan avaruusjärjestön ESAn (European Space Agency) pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettuun yrityskiihdyttämöohjelmaan.

Tiedotteessa mainitaan mm., että "DCL:n etäyhteistyön mahdollistava POINTR-sovellus on kehitetty erityisesti avaruusolosuhteisiin, mutta siitä on hyötyä myös Maassa haastavissa olosuhteissa toimiville yrityksille." 

“Tavoitteenamme on, että kun ensimmäinen ihminen astuu jalallaan Marsiin, niin hänellä on POINTR-sovelluksen kautta apu aina lähellä. Palvelemme kuitenkin sillä välin myös Maassa toimivia yrityksiä”, sanoo Krassi.

Hermia Yrityskehitys onnittelee DCL:ää hienosta saavutuksesta ja keskittyy auttamaan yritystä kansainvälisten markkinoiden valloittamisessa maan kamaralla.

Tiedotteen voi lukea kokonaisuudessaan täältä: https://www.sttinfo.fi/tiedote/suomalaisen-delta-cygni-labs-oyn-tavoitteena-vieda-ihmiskunta-marsiin-lisatyn-todellisuuden-avulla-osana-esan-kiihdytysohjelmaa?publisherId=66938099&releaseId=66938120