english suomenkielinen Chinese

Hermia Yrityskehitys Oy on allekirjoittanut sopimuksen kehittää Jiangsun provinssin ja Euroopan välille internet-alustan yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden löytämiseen

19.12.2012

Hermia Yrityskehitys Oy on saanut Jiangsu Association of Science and Technologyltä (JAST) toimeksiannon kehittää kansainvälinen alusta tehokkaaseen ja nopeaan match-makingiin Jiangsun ja Euroopan teknologiayritysten välille.

Hermia Yrityskehitys Oy on saanut Jiangsu Association of Science and  Technologyltä (JAST) toimeksiannon kehittää kansainvälinen alusta tehokkaaseen ja nopeaan match-makingiin Jiangsun ja Euroopan teknologiayritysten välille. Tehtävää varten Hermia Yrityskehitys perustaa Wuxiin tytäryhtiön China-Europe Technology Transfer Incubation Center.

JAST:in henkilöstöön kuuluu yli 1000 teknologiaorientoitunutta työntekijää, jotka palvelevat 30 toimistossa Jiangsun yli 30 kaupungissa, ja heidän tehtävänään on auttaa yrityksiä ostamaan oikeanlaista teknologiaa ulkomailta. Hyödyntämällä tätä verkostoa, Hermia Yrityskehitys pystyy auttamaan eurooppalaisia yrityksiä rakentamaan kaupallisia alustoja, tekemään sopimuksia ja laajentamaan toimintaa Kiinassa tehokkaasti Euroopasta käsin.

JAST:in rahoittama kolmivuotinen projekti käynnistyy tammikuussa 2013 ja sen operoinnista vastaa Hermia Yrityskehityksen uusi tytäryhtiö. Alustan omistuksen jakavat Hermia Yrityskehitys Oy, JAST ja Wuxi Association of Science and Technology (WAST). Sopimus allekirjoitettiin 19.11.2012.

Alustan tarkoituksena on palvella kasvuyritysten tarpeita European Business & Innovation Center Networkissä (EBN) sekä saada teknologiaprofiilien tarpeet kohtamaan Enterprise Europe Networkissä (EEN). EBN:n jäseninä on eri maissa yhteensä n. 250 yrityskehitys- ja innovaatiokeskusta, jotka palvelevat lähes 15 000:ttä asiakasyritystä.

Integroidut pankkipalvelut, työkalut videoneuvotteluihin sekä yrityskohtaiset esitykset tekevät alustasta loistavan kohtaamispaikan eurooppalaisille ja kiinalaisille teknologiayrityksille. Alustan avulla yritykset voivat neuvotella sopimuksista, käydä keskusteluja yhteistyöstä sekä perustaa yhteisyrityksiä.

”Vuosien varrella Kiinasta saamiemme kokemusten perusteella Kiinan markkinat ovat edelleen otolliset uusille teknologiatuotteille”, sanoo Pekka Jussila, Hermia Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja. ”Meidän on pystyttävä jatkossa palvelemaan isompia asiakasmääriä, minkä tämä alusta mahdollistaa”, hän jatkaa.

Lisätietoja:

Hermia Yrityskehitys Oy, toimitusjohtaja Pekka Jussila,

puh +358 50 602 13, pekka.jussila@hermiayrityskehitys.fi

Hermia Yrityskehitys Oy, operating manager Wendy H.L. Keski-Keturi

puh +358 44 359 2380, wendy.cheng@hbd.fi