english suomenkielinen Chinese

Suomalaisia yrityksiä esiteltiin EGYSEC-tapahtumassa Kairossa

25.05.2018

Hermia Yrityskehitys Oy ja MK Bridge Oy olivat mukana järjestämässä ensimmäistä kansainvälistä EGYSEC- tapahtumaa AL Manaran messukeskuksessa Kairossa 8.-10.5.2018.

 

Messuilla esiteltiin RMV Tech Oy:n mikroturbiinia, FimusKraft Oy:n biokaasufermentoria, Delta Gygni Labsin Pointria, Haban jätepuristimia, Muovi Oy Kieksin tuotantoteknologiaa, Sansoxin Oxtubea, Elconin tehonsyöttölaitteita ja VNT Managementin portfolioyhtiöitä.

Hermia Yrityskehityksen Partner Searchin avulla yrityksille järjestettiin etukäteen sovittuja tapaamisia ja yritysvierailuja. Tapaamiset olivat käytännöllisiä ja etukäteistyön ansiosta niissä päästiin nopeasti asioiden ytimeen. Pääosalle yrityksiä löytyi kiinnostusta ja moni neuvottelee jo demoista ja piloteista sekä laatii esille nousseisiin kysymyksiin vastauksia, kutsuja ja tarjouksia.

Egyptin pääministerin ja sisäministerin tukema ja suojelema tilaisuus järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa.  Siitä on tarkoitus tulla vuosittainen toistuva tapahtuma, joka toimii yhtenä porttina, jonka kautta HYK ja MK Bridge vievät Partner Search- palvelun avulla suomalaisia yhtiötä tapaamaan Egyptiläisiä yrityksiä ja potentiaalisia asiakkaita.

Al Manaran kansainvälinen seminaari- ja tapahtumakeskus Kairossa, jossa pidettiin EGYSEC- tapahtuma https://egysec-eg.com

Al Manaran kansainvälinen seminaari- ja tapahtumakeskus Kairossa, jossa pidettiin EGYSEC- tapahtuma https://egysec-eg.com

 

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja, Pekka Jussila, Hermia Yrityskehitys Oy, +358 50 60213, pekka.jussila@hermiayrityskehitys.fi

Toimitusjohtaja, Mohamed Eldesouki, MK Bridge Oy, +358 40 931 0741, mohamed.eldesouki@mkbridge.fi