Hermia Yrityskehitys yhteistyöhön Shanghai Association of Science and Technologyn kanssa

Blog post image

Shanghai Association of Science and Technology (SAST) vieraili Tampereella Hermia Yrityskehitys Oy:n vieraana maaliskuun alussa tutustumassa Tampereen alueeseen sekä sen tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin. Erityisesti vieraita kiinnostivat Tampereen tutkimusosaaminen, tutkimuslähtöiset kasvuyritykset ja Shanghain markkinoista kiinnostuneet kasvuyhtiöt.

Vierailun aikana delegaatiolle esiteltiin mm. Tampereen teknillisen yliopiston toimintaa vararehtori Jarmo Takalan ja palvelupäällikkö Harri Länsipuron toimesta. Lisäksi delegaatio vieraili TTY:n Optoelektroniikan tutkimuskeskuksessa ja Virtuaalilaboratoriossa. Vieraat halusivat tutustua myös Optofidelity Oy:n tuotteisiin ja ratkaisuihin.

Vierailun aikana käytyjen yhteistyöneuvottelujen jälkeen Hermia Yrityskehityksen ja SASTin välille allekirjoitettiin yhteistyösopimus. Sopimuksen johdosta Hermia Yrityskehityksen Kiina-toimintojen johtaja teki heti seuraavalla viikolla vastavierailun Shanghaihin.

Yhteistyön ansiosta Hermia Yrityskehitys pystyy entistä kattavammin ja tehokkaammin avaamaan ovia Kiinaan liiketoimintaansa laajentaville yrityksille.