PROJEKTIT

Hermia Yrityskehitys Oy on vuosien varrella osallistunut kymmeniin EU-rahoitteisiin projekteihin ja ollut mukana useissa projekteissa, joissa on kehitetty mm. uusia organisaatioita, innovatiivisia konsepteja sekä teknologia- ja kehityskeskuksia. 

Projektit

Better Factory logo

Better Factory

Better Factory -projektin pyrkii tarjoamaan valmistavan teollisuuden pk-yrityksille uusia tapoja liiketoimintansa kasvattamiseen. Projekti tarjoaa menetelmiä pk-yrityksille yhteistyössä taiteilijoiden/muotosuunnittelijoiden kanssa uusien ja personoitujen tuotteiden kehittämiseksi. Samalla yrityksille tarjotaan uusia teknologioita sekä IoT-alusta, joiden avulla yritykset voivat kehittää tuotantoaan ja laitteitaan kohti ketterää LEAN-tuotantolaitosta, joka pystyy valmistamaan uusia ja personoituja tuotteita olemassa olevien rinnalla tehokkaasti tehdas dataa hyödyntäen. 

L4MS - Logistics for Manufacturing SMEs

L4MS-projektin tavoitteena on auttaa valmistavan teollisuuden pk-yrityksiä pilotoimaan uusia teknologioita tarjoamalla teollisen IoT-alustan, jonka avulla yritykset voivat yhdistää laitteitaan ja testata haluttuja ratkaisuja virtuaalisesti ennen investointipäätöksen tekemistä.

Muita projekteja