Hermia Yrityskehitys avaa vientikanavan Egyptiin

Blog post image

Kanava tuo eurooppalaisille yrityksille helpon tavan selvittää omien tuotteidensa tai palvelujensa kiinnostavuus Egyptin ja Lähi-Idän markkinoilla sekä konkreettista apua päästä kiinni paikallisiin yrityksiin ja organisaatioihin.

Erityisen kiinnostavia toimialoja Egyptissä on tällä hetkellä rakentamiseen ja infraan liittyvät ratkaisut, turvallisuus- ja puolustusteollisuus, innovatiiviset energiaratkaisut ja koulutus.

Hermia Yrityskehitys Oy ja Mk Bridge Oy järjestävät vienninedistämismatkan Kairossa pidettävään turvallisuusalan ammattilaistapahtumaan EGYSEC:iin (Thr Egypt International Conference & Exhibition for Security, Safety & Sustainable Technology) toukokuussa 8.-10.5.2018. Tapahtumassa on mahdollista luoda suoraan kaupallisia suhteita paikalla olevien eri organisaatioiden edustajien kanssa.

Lisää tapahtumasta: http://hermiayrityskehitys.fi/uploads/images/EGYSEC%202018%20Info.pdf sekä

http://www.egysec-eg.com/

Lisätiedot:

Hermia Yrityskehitys Oy

Toimitusjohtaja, Pekka Jussila
pekka.jussila@hermiayrityskehitys.fi
+358 50 60213

MK Bridge Oy

Toimitusjohtaja, Mohamed Eldesouki
Mohamed.eldesouki@mkbridge.fi
+358 40 9310 741