Nanocomp Oy kasvaa Kiinassa

Nanocomp logo

Nanocomp Oy on perustanut Kiinaan myyntiyhtiön, joka myynnin ohella palvelee olemassa olevia ja uusia paikallisia asiakkaita. Yhtiön suunnitelmien mukaan tuleva kasvu tulee globaalista toiminnasta ja erityisesti Kiinasta ja sen lähialueilta, kuten Taiwanista. Yhtiön useat asiakkaat ja toimitusketjut, joihin tuotteita Suomesta toimitetaan, sijaitsevat Aasiassa.

Yhtiön 10.10.2017 julkistamassa tiedotteessa (http://nanocomp.fi/nanocomp-has-opened-a-subsidiary-in-china/) todetaan, että uusi myyntiyhtiö sijaitsee Dongguan Cityssä, Guangdongin provinssissa.

Hermia Yrityskehitys Oy on ollut Nanocompin yhteistyökumppanina Kiinaan perustetun uuden yhtiön perustamisessa ja projektin toteuttamisessa. Käytännön työtä on paikallisesti tehnyt erityisesti Hermia Yrityskehityksen Shanghain toimisto. Usealla eri paikkakunnalla Kiinassa järjestetyn Road Shown toteuttamiseen osallistui lisäksi Hermia Yrityskehitys Oy:n Kiina-toimintojen johtaja Timo Hahtala.

Nanocompin toimitusjohtaja Veli-Pekka Leppänen antaa positiivista palautetta yhteistyöstä: ”Melko monen erilaisen projektin kokemusten pohjalta arvioin, että tämä projekti meni läpi sujuvasti. Hyvä etukäteissuunnittelu ja yrittäjämäisen tehokas, tulokseen sitoutunut toteutus tyydytti ja toi vastinetta panostukselle. Tavoitteena on jatkaa yhteistyötä pitkäjänteisesti.”

”Toteutamme tehokkaiden ja käytännöllisten peruskonseptien sisällä räätälöityjä toimeksiantoja erilaisille Kiinaan meneville ja Kiinassa jo oleville yhtiöille. Ammattimaisen asiakkaan Nanocompin kanssa on ollut ilo tehdä töitä!”, kertoo Timo Hahtala.

Lisätietoja: Wendy Keski-Keturi +358 44 359 2380, wendy.keski-keturi@hermiayrityskehitys.fi

Tänä vuonna 25 vuotta täyttänyt Hermia Yrityskehitys on yli 7 vuoden ajan toteuttanut Kiinassa suomalaisille yrityksille toimeksiantoja ja auttanut viennin aloittamisessa ja asiakkaiden sekä rahoittajien löytämisessä. Hermia Yrityskehityksen Kiinan päätoimipiste sijaitsee Shanghaissa ja lisäksi sillä on toimistot Wuhanissa sekä Dongguan Cityssä. http://hermiayrityskehitys.fi/