Hermia Yrityskehitys mukana ”L4MS – Logistics for Manufacturing SME’s” -projektissa

L4MS logo

Hermia Yrityskehitys on mukana VTT:n koordinoimassa ”L4MS – Logistics for Manufacturing SME’s” -projektissa. Projektin tavoitteena on tehdä tehtaan sisäisen logistiikan automatisointiin liittyvistä investoinneista houkuttelevia eurooppalaisille valmistavan teollisuuden pk-yrityksille. Projektin toimet tähtäävät tarjoamaan täydellisen digitalisoinnin mahdollistamaan erittäin pienten ja joustavien logistiikkaratkaisujen kustannustehokas käyttöönotto edellyttämättä infrastruktuurin muutoksia, tuotannon pidempiaikaista pysäyttämistä tai yrityksen sisäistä asiantuntemusta aiheesta.

Hermia Yrityskehitys tulee työskentelemään projektissa pääosin kaupallistamiseen ja rahoitukseen liittyvissä tehtävissä sekä osana projektia toteutettavien pilottien arvioinnissa ja niiden kaupallisten mahdollisuuksien arvioinnissa.

Projektin kick-off kokous järjestettiin Tampereella 3.-5.10. Projektin konsortioon kuuluu 21 organisaatiota useasta Euroopan maasta. Projektin kesto on 3,5 vuotta.

Projekti on saanut rahoitusta Euroopan Unionin H2020 tutkimus- ja innovaatiorahoitus- ohjelmasta.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Petri Purmonen, +358 41 434 7620, petri.purmonen@hermiayrityskehitys.fi

http://www.l4ms.eu/